onze werkwijze

stap 1

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek op ons kantoor of online. We maken een eerste analyse van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek krijg je alles in een persoonlijk rapport mee. 

 

Na dit gesprek beslis jij of we samen verder gaan. Zo niet, even goede vrienden en kost het gesprek je ook dan uiteraard niets. 

stap 2

 

In deze stap gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke en financiële situatie. De uitkomsten spreken we samen door, waarna ik je mijn advies geef welke hypotheek voor jou het beste past. We kijken ook of je een overlijdensrisicoverzekering of een andere verzekering nodig hebt. Je krijgt mijn uitgebreide advies mee in een rapport, in duidelijke taal, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Als je eruit bent welke hypotheek het wordt, gaan we hem voor je aanvragen en afsluiten! 

stap 3

Check de offerte van de geldverstrekker. Als alles in orde is, dan kun je een afspraak gaan maken bij de notaris voor de overdracht!

Bij een eigen woning duurt het hele proces ongeveer 2-6 weken. Als je een zelfstandige of ondernemer bent, duurt het meestal iets langer. Bij verhuurhypotheken duurt het proces 4 tot 8 weken.

Noordstraat 94

5038 EK Tilburg

013 - 707 4242

info@hypotheekvoorjou.nl

© 2018 hypotheek voor jou.

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.