Wat we voor je kunnen betekenen

1.   goed en eerlijk advies

Wij willen jou compleet, goed en eerlijk advies te geven. Kwaliteit advies waarbij we naar je persoonlijke situatie kijken en kritisch met je mee denken bij iedere stap. Wij zullen ook altijd eerlijk advies geven en je nooit een product adviseren waar je niets aan hebt. 

2.  duidelijk en makkelijk

Hypotheekadvies kan vaak onnodig complex zijn. Wij willen het anders doen. Heldere taal en overzichtelijke rapporten. Ook kost het hypotheekaanvraagproces meestal wel wat moeite, maar met bijvoorbeeld onze duidelijke instructies voor alle aan te leveren documenten willen wij het proces zo efficiënt en makkelijk mogelijk maken. 

3.  goede, transparante prijzen

Wij vinden dat goed advies niet duur hoeft te zijn. Door efficiënte tools en automatisering besparen we veel tijd. Dit rekenen we direct door in lagere prijzen voor jou. Ook zijn wij transparant met onze prijzen. Goede prijzen, waarbij je niet hoeft te onderhandelen. 

4.  een compleet en onafhankelijk aanbod van geldverstrekkers

Wij hebben een zeer compleet aanbod van meer dan 25 geldverstrekkers. Voor een volledig en onafhankelijk advies nemen we zelfs alle aanbieders die op de Nederlandse markt actief zijn mee. Omdat we voor bijna alle geldverstrekkers kunnen afsluiten, is de kans dat de beste hypotheek voor jou hier niet tussenzit erg klein. Mocht dat toch zo zijn, verwijzen wij je in dat geval door en kost je het traject bij ons tot dan toe niets. Ook hebben wij een groot aanbod van verzekeringen en kunnen we ook je helpen met het afsluiten van bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 

5.  for expats

We are familiair with expat-relevant rules and legislation. In our advice we will take into account for example the 30%-rule on your housing costs. For more information on our services for expats, check this page.  

Noordstraat 94

5038 EK Tilburg

013 - 707 4242

info@hypotheekvoorjou.nl

© 2018 hypotheek voor jou.

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.