WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Dat jij tevreden bent en goed geholpen bent, daar gaat het om!

Kijk voor klantervaringen over Hypotheek voor jou ook op Advieskeuze.nl (gemiddelde score 9,9) en Google (gemiddelde score 5 sterren)

Wij vonden het enorm spannend om ons eerste huis te kopen, maar door Jenny hebben we een goed beeld gekregen van de mogelijkheden waardoor we prettige en bewuste keuzes konden maken. Het contact verliep soepel en ze nam enorm de tijd om de lastige materie goed uit te leggen. Binnen een paar weken hebben we het traject dan ook met succes doorlopen en kunnen we binnenkort gaan genieten van ons eerste huis. Als je persoonlijk, helder en deskundig advies wilt, kunnen we Jenny van Hypotheek voor jou dan ook zeker aanraden!

Elise

Wij wilden onze hypotheek oversluiten en tegelijk verhogen voor een verbouwing. Jenny heeft eerst goed doorgevraagd naar al onze wensen en kwam toen zelf met een uitgebreid advies voor diverse hypotheekvormen. Daarbij was het ook meteen duidelijk welke gevolgen er waren voor onze maandlasten voor de totale looptijd van de lening. Alles is heel overzichtelijk in een adviesrapport gezet, zodat we nog goed kunnen terugvinden wat we allemaal hebben gekozen. Ook was altijd duidelijk wat we nog moesten aanleveren en hielp ze daar ook bij. Jenny nam alle tijd voor ons en nam al het rekenwerk uit handen. Voor ons ideaal omdat we totaal geen verstand hebben van alle nieuwe regeltjes voor hypotheken. Een aanrader dus!

Bart en Sonja

Jenny is echt een vakvrouw. Ze is ontzettend vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. De materie is niet altijd even makkelijk maar zij kan het Jip en Janneke maken. Bij haar voor het eerst echt het gevoel dat we alles hebben doorgenomen en alle afwegingen en besluiten zorgvuldig hebben gemaakt. Ze levert echt maatwerk. Daarnaast reageert ze snel en staat ze echt voor je klaar.

Kristel

Ik was in eerste instantie niet van plan om via een adviseur een hypotheek af te sluiten. Echter, de hypotheek die ik wilde afsluiten was alleen via een hypotheekadviseur af te sluiten. Achteraf een zeer goede keuze geweest.
Jenny heeft mij goed kunnen helpen en heeft met een aantal goede tips echt het verschil gemaakt, waardoor ik toch een aantal zaken anders heb gedaan dan ik zelf vooraf had bedacht en waardoor ik ook een hoop geld heb kunnen besparen.

Rob